tisdag 21 januari 2014

Seeegt!

Idag var det en av få dagar när det från början kändes oerhört segt att ge sig ut på cykeln. Redan när jag hoppade upp på sadeln kände jag att energin inte fanns där. Fick ett heja-rop från yeti på väg upp på Johannestop via chatten - men inte ens det kunde få fart på benen. Skippade rundan genom Vällingby och bort mot Bromma och styrde istället direkt mot Barkarby och jobbet. GoSt hade förstås blockat några zoner på vägen, men några till lyckades jag knipa innan jag var framme vid arbetsplatsen.
Tyvärr var känslan densamma på väg hem från jobbet. Nåja, det blev i alla fall några tusen poäng.
Jag behöver inte dölja mitt mål att gå upp till Div 1 i seriespelet. Ligger just nu på andra plats - uppflyttningsplats - och dryga 8000 poäng ner till trean. En placering jag tänker behålla!

4 kommentarer:

speedmaster100 sa...

Turfettan fixar du lätt. Energin kommer och går ;)

alfaturfen sa...

Kom igen Hoover! 12 dagar kvar. You can do it!! Kan tyvärr inte rensa ikväll då jag skall plåga turfarna i östergötland en stund.

Andreas Hovare sa...

Östergötland = unika?

Gela sa...

ÅÅÅ vad roligt att det går att kommentera!!!!
DU kommer igen, när jag var ute igår var det segt värre ända till jag hade varit ute en timme då blev det kul igen=) Men har sjukt barn hemma och maken är som synes på annan plats så turfandet får läggas på hyllan lite denna vecka.
Jag var lite förvånad när jag hade så många zoner kvar på morgonen=)
Turfa lungt!!!